In dit artikel

Ideaal toch? Met de moderne techniek hoeft dat helemaal geen probleem te zijn! Gardena (en wij dus ook) heeft alles om een complete regeninstallatie in je tuin te maken.

De perfecte beregeningsinstallatie

Een perfecte beregeningsinstallatie bereikt alle plekken in de tuin en kan zodanig ingesteld worden dat het optimaal aan de weersomstandigheden is aangepast. Om dat allemaal in orde te krijgen, moet je natuurlijk wel met een goed ontwerp komen. Je kunt de beregeningsinstallatie voor je bestaande tuin ontwerpen en intekenen met behulp van de nieuwe tool van garDsign®: de bewateringsplanner. Daarnaast  is het natuurlijk ook mogelijk om de installatie direct tijdens een heel nieuw tuinontwerp al in te tekenen. Met de tool plaats je zonder enige moeite in slechts 5 eenvoudige stappen een compleet beregeningsplan. Zwenksproeiers, dripsystemen, turbinesproeiers, leidingen, sensoren: alles is aanwezig om je tuinontwerp van de beste beregening te voorzien.

Zo helpt de tool je dus niet alleen om de installatie te ontwerpen, maar weet je meteen ook wat er mogelijk is en wat de handigste onderdelen zijn voor elke plek in je tuin.

Winactie

Natuurlijk kun je alle benodigde onderdelen bij ons bestellen. Maar deze maand kun je zelfs een complete Gardena regeninstallatie winnen! Dat is overigens helemaal niet moeilijk, want je gebruikt daarvoor gewoon je eigen tuinontwerp.

Wat moet je doen?

Meedoen?

Je hebt nog tot en met 31 mei  de tijd om je bewateringsplan te tekenen en je gebruikservaringen met de tekentool  in te sturen. Wij maken de winnaar bekend in week 32. Kijk voor meer informatie op de prijzenpagina op onze website.

Leaf5Leaf6