In dit artikel

In het profiel en de tekentool is het vanaf nu direct zichtbaar hoe het gesteld is met de groenverhouding in jouw tuin. In de grafiek wordt een smiley getoond, door op het ‘?’ te klikken krijg je inzicht in de onderliggende percentages. In de tekentool kan ook met een druk op de knop het percentage worden geladen en wordt de getekende tuin in groen, verharding en water weergegeven. 

Ben je tevreden over het door jou gemaakte tuinontwerp en zegt de smiley iets anders, dan dagen we jou uit! We bieden ieder basisaccount nu een ‘gratis’ extra tekening. Maak een nieuwe tekening aan, gebruik en kopieer het huidige ontwerp, bekijk en ervaar door aanpassingen te doen in je tuinontwerp hoe ook jouw tuin rainproof gemaakt kan worden. “Tegels eruit, planten erin” is een optie, maar er is heel veel meer mogelijk bijvoorbeeld een berging, tuinhuis bedekken met dakbepanting. Test het zelf en probeer het direct uit.

Er valt natuurlijk op heel veel onderdelen in jouw tuin winst te behalen, we hebben hier al vaker over geschreven bekijk dat o.a. hier. In de komende maanden zullen we hierover duidelijke stappenplannen en informatie gaan toevoegen. Heb je een goed idee of vraag hierover laat het onderstaand in een reactie weten!

Leaf5Leaf6