In dit artikel

Over een tijdje zullen de vogels weer druk heen en weer gaan vliegen om te nestelen. Kortom nieuw leven en een nieuw seizoen voor je tuin!

Plannen maken en werk aan de winkel!

Al dat nieuwe leven brengt natuurlijk wel een boel werk met zich mee. Wieden, snoeien, zaaien, verpotten, noem maar op. Als tuinliefhebber vind je het waarschijnlijk alleen maar leuk om je handen uit je mouwen te steken. Maar, misschien wil je dit jaar ook wel iets veranderen in de tuin; een andere indeling, nieuwe planten of gereedschap aanschaffen waar je al langer je zinnen op had gezet. Op Tekenjetuin.nl kan je handig gebruik maken van de tekentool en de informatie over planten, tuingereedschap en apparatuur. Toch is het soms ook goed om ergens anders eens je licht op te steken en wat inspiratie op te doen.

Tuinbeurs

Een leuke manier daarvoor is een bezoekje aan de unieke beurs Tuin & Lifestyle die van 14 t/m 17 april wordt gehouden in Rotterdam Ahoy. Op de beurs bezoek je thematuinen en diverse stands op lifestyle gebied. Verder legt beursambassadeur en televisietuinman Lodewijk Hoekstra een ongeveer 2.000 m2 grote inspiratietuin aan. Uiteraard kun je op de beurs ook allemaal leuke spulletjes voor de tuin of lifestyle producten aanschaffen.

Misschien had je het zelf al in je agenda staan, maar als lid van Tekenjetuin.nl kun je nog voordeliger de beurs bezoeken. Speciaal voor onze leden is er namelijk een actie ‘twee kaarten halen één betalen’! Daarvoor maak je gebruik van één van de onderstaande codes; voor elke dag is er één code. De actie geldt alleen voor de kaartverkoop via ticketmaster. De normale prijs van de entreekaarten zijn voor volwassenen € 14,50, voor kinderen en 65-plussers zijn de kaarten € 10,00.

Bomenveiling

Verder willen we je op de valreep ook nog even wijzen op een bomenveiling. Het is een online veiling van laan-, tuin- en perkbomen in container en vollegrond van Bomenvoordeel te Dodewaard en een ideale kans om voordelig je nieuwe bomen aan te schaffen! Let op veiling sluit vanavond (woensdag 23 maart)!

Wij wensen je een goed tuinjaar toe en alvast veel plezier op de beurs!

Leaf5Leaf6