In dit artikel

  • Stap 1: Registreer. Dat doe je gratis en snel op winjetuin.nl. Vul je e-mailadres in, kies je wachtwoord en upload een foto van je huidige tuin (optioneel).

  • Stap 2: Maak je Tuinontwerp online met de handige tekentool van Tekenjetuin®. Met enkele muisklikken staan de afmetingen van jouw tuin op je beeldscherm en kun je naar hartelust inrichten, schuiven en perfectioneren. Terrassen, beplanting, vijvers, maar ook verlichting en beregening: je maakt jouw tuin zo compleet als je wilt!

  • Stap 3: Stuur in. Klaar met schetsen? Met een muisklik stuur je je ontwerp in. Vanaf dit moment maak je niet alleen kans op de complete aanleg van jouw tuinontwerp, maar ook op de schitterende maandprijzen. Zo maak je in juli bijvoorbeeld al kans op een fantastische, hypermoderne set accugereedschap van Gardena! Duurzame kwaliteitsgereedschappen voor elke tuin.

Alle inzendingen worden op de Winjetuin website getoond en je kunt je ontwerp zelf delen op social media. Hoe meer ‘likes’ jouw ontwerp krijgt, hoe groter de kans op de maand en hoofdprijs: het aantal ‘likes’bepaalt, samen met het oordeel van de vakjury, wie de aanleg van zijn of haar droomtuin wint.

Waar wacht je nog op deel je tuin om kans te maken op één van de maandprijzen.

Leaf5Leaf6