In dit artikel

Vernieuwde tool: 

In de nieuwe tekentool wordt het tekenveld volledig vrijgemaakt van knoppen, alle actieknoppen komen in het linkermenu, in de bovenbalk introduceren we een menubalk waar alle opties te vinden zijn. Productvarianten kunnen overzichtelijk worden gewisseld of andere tekeniconen kunnen worden gekozen, getekende producten komen als vanzelf in een bestellijst, die eenvoudig zie rechtermenu kan worden gedeselecteerd.

Ook het contextmenu met de instellingen schuift naar het linkermenu, icm de rotatieknop en bijvoorbeeld het verband verplaatsen zie onderstaande afbeelding:

Bestellen via tuinontwerp:

In nauw overleg met jou als professional en onze aangesloten merken gaan we het mogelijk maken om direct een order te versturen vanuit het tuinontwerp. Met een aantal aangesloten merken hebben we al afspraken gemaakt waardoor je als vaste of nieuwe klant rechtstreeks kan gaan bestellen, hierover later meer. Onderstaand een voorbeeld van een consumentaanvraag in jouw tool, je kan straks nog gemakkelijker een offerte in behandeling nemen van jouw (potentiele) klant:

Kortom de tekentool wordt icm alle andere tools compleet vernieuwd en uitgebreid, een hogere scoringskans, meer gemak in minder tijd.

Ps. Deze week is de printfunctionaliteit uitgebreid met A2, A1 en A0 icm extra keuzeopties informatie over deze uitbreiding vindt je hier.

Leaf5Leaf6