Offerteaanvraag voor tuinaanleg met tuintekening

Teunis van de pol
Teunis van de Pol
02-02-2016

Tuinaanleg Offerteaanvraag indienen?

Op www.tekenjetuin.nl kan je na het schetsen, maken van je tuinontwerp een offerteaanvraag indienen voor het aanleggen van je tuin. Na het indienen van de offerteaanvraag, wordt de aanvraag met tekening en hoeveelheden doorgestuurd naar een hovenier bij jou in de buurt. Je kan foto's toevoegen van de huidige situatie, of bijvoorbeeld een inspiratiefoto. De hovenier heeft dan alle informatie die nodig is om gericht contact op te nemen en/of de offerte voor tuinaanleg, het tuinontwerp in behandeling te nemen. Registreer je maak een account aan en maak direct zelf je tuinontwerp de basis voor een gespecificeerde offerte.

Tuinaanlegofferte indienen zonder tuinontwerp is dat mogelijk bij Tekenjetuin®?

Het is mogelijk om een offerte in te dienen zonder tuinontwerp op tekenjetuin.

De hovenier kan direct contact opnemen of een offerte maken op basis van de ingediende aanvraag. Ook is er nog steeds de mogelijkheid om gekoppeld aan account alsnog een tekening, tuinontwerp toe te voegen aan je persoonlijke profiel. Samen met onze Tekenjetuin® hoveniers kan er gewerkt worden aan het tuinontwerp. Of direct een offerte worden uitgebracht voor tuinadvies of tuinontwerp.

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram