In dit artikel

Schanskorven vormen de perfecte manier om tuindelen af te bakenen. Ze zijn onverwoestbaar, blijven stevig op de plaats en hebben een natuurlijke ‘look’. De manden van roestvrijstaaldraad zijn met natuursteen te vullen waarbij er keuze is in kleurtinten en gradaties, afhankelijk van de persoonlijke smaak.

Schanskorven in de tuin

Schanskorven steriel? Het is maar net hoe je ze inpakt!

Soms worden schanskorven behalve als praktisch ook als kil en koud ervaren, maar dat heeft natuurlijk alles te maken met hoe je de korven in de tuin verwerkt. In dit voorbeeld is de achterzijde van de schanskorven opgehoogd met aarde. Aan de bovenzijde kruipt Cotoneaster die met zijn slappe twijgen eenvoudig door het ruime gaaswerk is te ‘borduren’. In het voorjaar kleurt de bodembedekker wit vanwege de vele bloemen, vanaf de herfst vlamt hij in rood vanwege de overdaad aan bessen en extra is het wintergroene blad. Schanskorven steriel? Het is maar net hoe je ze inpakt!

Schanskorfen in de foto’s zijn een product van Gard & Care, Klik hier en bekijk de leveranciers van schanskorven bij u in de buurt.

Leaf5Leaf6