In dit artikel

Hoe?

Heel simpel. Je meldt je aan op winjetuin.nl en stuurt een foto van je huidige tuin in. Vervolgens ga je met de online tekentool van Tekenjetuin® aan de slag en maak je heel eenvoudig een compleet tuinontwerp. Zo gedetailleerd als jíj dat wilt! Kies de bestrating die je mooi vindt, de erfafscheidingen en de beplanting. Vergeet ook de verlichting en beregening niet! Pas wanneer je ontwerp helemaal naar wens is zend je deze in. Vanaf dat moment maak je kans op die fantastische hoofdprijs: de complete aanleg van jouw ontwerp!

Wie wint?

Alle inzendingen worden getoond op de Win je tuin-website. Hier kunnen mensen hun favoriete inzending een ‘like’ geven. En zelf kun je je ontwerp delen op social media, om zo meer likes te genereren. Het aantal likes is, samen met  het oordeel van de vakjury, bepalend voor wie zijn of haar droomtuin wint.

En verder?

Met je inzending maak je niet alleen kans op de hoofdprijs. Elke maand geven wij samen met onze partners prachtige prijzen weg. Zo beginnen we in juli bijvoorbeeld met een moderne, duurzame set accugereedschappen van Gardena, ter waarde van maar liefst € 944,-! Hoe eerder je jouw ontwerp instuurt, hoe langer je kans maakt om één van de maandprijzen te winnen.

Waar wacht je nog op? Begin direct met het maken van jouw ideale tuinontwerp!

Leaf5Leaf6