In dit artikel

Op de vraag; “Welke van onderstaande tool(s) ziet u graag toegevoegd en wilt u afnemen als extra module?”

Is een duidelijke terugkoppeling gekomen, bekijk hiervoor ook onderstaande grafiek. Ruim 61% ziet graag een Beplantingsplanner toegevoegd, 46% ziet graag een uitbreiding met een Calculatie en offertetool. Een verlichtingsplan wordt met 43% ook als een zinvolle uitbreiding gezien. Hekkesluiter is met 21% een onderhoudsplan. In de tekentool zijn tbv de beplantingsplanner al een aantal uitbreidingen doorgevoerd, deze zijn in de tekentool terug te vinden in de modus “Technisch”. Gezien de reacties weten we dat er al volop gebruik gemaakt wordt van een aantal recente uitbreidingen.

Op de vraag; “Welke uitbreidingen zijn voor u belangrijk en ziet u graag terug als extra module?

Geeft 53% aan Glooiend hoogteverschil in 3D belangrijk te vinden. Het importeren van een (bestaande) tekening om te kunnen overtrekken + na-tekenen is voor ook voor een grote groep (38%) belangrijk. Autocad import en ‘Levende-Tuin-planner zijn beide voor een kleinere groep (20%) van belang. Ook hier zijn we gestart met de uitbreidingen toe te voegen, de 3D-wereld wordt in stapjes uitgebreid en het importeren van een bestaande tekening is mogelijk geworden.

Op de vraag; “Ik wil graag een promotiepakket (gepersonaliseerd drukwerk) incl. Individuele training op het bedrijf”:

Heeft 60% aangegeven dit graag te willen nog dit jaar en/of deze winterperiode. 40% kan voldoende uit de voeten met de huidige kennis en de aangeboden trainingsavonden. Het aanbieden van individuele (betaalde) trainingen blijkt duidelijk te voorzien in uw behoefte, we hebben er inmiddels een aantal verzorgd en gaan daar zeker mee door.

Wilt u zich ook opgeven voor deze persoonlijke individuele training schrijf dan hier direct in.

Leaf5Leaf6