In dit artikel

Tuinontwerp gekoppeld aan Productcatalogus

In de herfst van 2014 hebben we bij Tekenjetuin productverbijzondering toegevoegd, wat betekent dat? Direct tijdens het tekenen kan je doorklikken en de bijzonderheden bekijken van het product, zoals eigenschappen, dikte, kleur, materiaalsoort, etc.. Middels een filtering kan je de gewenste eigenschappen kiezen, ben je tevreden over het product kan je deze toevoegen aan de boodschappenlijst. Vanaf dat moment is deze betontegel toegevoegd aan de stukslijst incl. een indicatieve prijs. Ben je niet tevreden over de prijs, veel te duur of valt eigenlijk heel erg mee, dan kan je eenvoudig wisselen van productgroep naar bijvoorbeeld natuursteen. In het hoofdstuk natuursteen kies je vervolgens de gewenste tegel.

Wisselen van object, oppervlak tijdens het tekenen!

Je hebt een ontwerp gemaakt en gekozen voor grind, maar komt toch tot de conclusie liever straatwerk. Het getekende grindpad heb je met veel zorg ingepast een bochtje hier, kronkel daar, veel werk dus om aan te passen! Dat valt mee, want het is nu zelfs mogelijk om te wisselen van het getekende object. Met de knop wissel is het grind eenvoudig aan te passen in bestrating en de stuklijst veranderd mee. Je kan vervolgens in de productcatalogus de gewenste bestrating kiezen en bekijken. In veel voorkomende gevallen is deze zelfs te bekijken in een video. Na het bevestigen wordt het gekozen product toegevoegd aan de boodschappenlijst.

Offerteaanvraag van de getekende tuin

Ben je klaar met je tuinontwerp en nog niet helemaal tevreden, doe dan een adviesaanvraag, deze wordt doorgestuurd aan onze Tekenjetuin® partners. Onze partners weten dan dat het gaat om een adviesvraag en/of het maken van een tuinontwerp. Hierdoor komen aanvragen heel gericht binnen bij de juiste mensen.

Offerteaanvraag deze kan je eenvoudig indienen de aanvraag komt binnen bij Tekenjetuinpartners in de buurt. Maximaal drie Tekenjetuin® hoveniers kunnen de aanvraag in behandeliing nemen. Bij het indienen van de aanvraag vul je aanvullende gegevens in en kan je een foto toevoegen van de bestaande situatie. Ook wordt gevraagd wanneer, op welke termijn het speelt, belangrijke informatie op basis waarvan de hovenier vooraf kan bepalen of deze klus wel/niet past. Gericht zoeken naar een hovenier bij u in de buurt, levering op de gewenste tijd! Maatwerk dus.

Offerteaanvraag indienen zonder tuinontwerp is dat ook mogelijk?

Zonder tuinontwerp een offerteaanvragen daar werd steeds vaker om gevraagd. Een offerteaanvraag indienen kan nu ook zonder tekening, je maakt eenvoudig een profiel aan, hierin kan je de status bekijken van de aanvraag. Ook kan de Tekenjetuin® hovenier alsnog een tekening toevoegen bij de aanvraag. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden bij Tekenjetuin®

Offerteaanvraag indienen zonder tuinontwerp dat kan hier.

Leaf5Leaf6