Hoe kan ik technisch tuinontwerpen?

Je kan technisch tekenen met onze online tuinontwerptool er zijn een scala aan opties hiervoor hebben we meerdere uitlegvideo's gemaakt. Zoals het automatisch genereren van een legenda, maatvoeringsplan tot het uitlichten van objecten en oppervlakken, aanpassen van materialen en verbanden. In onderstaande video geven we uitleg over hoe je gemakkelijk materiaal, kleur en verbanden kan aanpassen met de instellingen functionaliteit.

Video: materiaal veranderen en wijzigen in de tuinontwerptool

Bekijk in de video hoe je materiaal kan aanpassen tijdens het ontwerpen van jouw tuin.

Genereer met één klik de gewenste maatvoering van het door jou getekende oppervlak, bekijk in onderstaande video hoe je dat kan bereiken, met daarnaast de andere optie van hoe je jouw maatvoeringsplan kan maken met onze tuinontwerptool.

Video: meet eenvoudig de maten in jouw tuin

Bekijk in de video hoe je maten kan uitzetten en meten in je tuinontwerp.

Ook is het mogelijk bij Instellingen om Legenda-items te genereren in jouw tuinontwerp in de video leggen we uit hoe je dat kan doen. De legenda naar keuze met het vinkje worden aan/ of uitgezet.

Video: legenda in tuinontwerp genereren

Bekijk in de video hoe je een legenda kan maken.

Daarnaast is er een geavanceerde functionaliteit beschikbaar om plantlijsten te maken en productbundels te genereren dit leggen we uit in deze video over het maken van lijsten.

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram