Hoe kan ik mijn tuinontwerp delen?


Als je een tijdje bezig bent met een tuinontwerp, dan kan een frisse blik van buitenaf nuttig zijn. Door de tekening te delen met anderen kun je polsen: is het ontwerp in balans? Zijn er nog aanpassingen nodig? Ben je nog iets vergeten? Het is daarom handig dat je in de online tekentool de mogelijkheid hebt om jouw tekening met anderen te delen. In het linker menu zie je de optie ‘Delen’. 

VIDEO; Deel jouw tuinontwerp

Bekijk in de video hoe je jouw tuinontwerp kan delen als digitaal pakketje.

Tip
Je kunt lagen uit je ontwerp ‘aan’ en ‘uit’ zetten. Hiermee bepaal je wat wel of niet getoond wordt in het tuinontwerp dat je deelt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de luchtfoto niet mee te sturen naar derden.

Waar?
Kies bovenaan in het menu ‘Bestand’ en vervolgens ‘Printen’. Kies links in het menu de gewenste instellingen, schaal en weergave van de tekening. Klik vervolgens links in het menu op ‘Delen’. Je kunt in de pop-up die verschijnt eenvoudig aanklikken welke onderdelen je wel of niet wil delen. Bijvoorbeeld wél het 2D- en 3D-ontwerp, maar niet de productlijst. Vul het e-mailadres van de ontvanger in en typ een persoonlijk bericht. Vervolgens wordt het ontwerp rechtstreeks vanuit de online tekentool verstuurd.

Handig!
Het gedeelde ontwerp kan door de ontvanger zonder inloggegevens worden bekeken. Bekijk de video met extra instructies en haal het meest uit deze handige functionaliteit.

VIDEO; Tuinontwerp printen op schaal

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram