Online basiscursus tuinontwerpen garDsign professional.

Volg de online cursus tuinontwerpen garDsign professional op jouw gewenste moment en tijd.

In deze basiscursus leren we jou de basis van het digitaal tuinontwerpen met de garDsign-tools. We nemen je in een rustig tempo mee in de stappen die je doorloopt bij het ontwerpen van een tuin. Waar begin je mee? Waar moet je op letten? En wat zijn de functionaliteiten die het programma je biedt? Al dit soort zaken behandelen we tijdens de cursus.

De training is online. Handig, want je kunt de cursus volgen wanneer het jou past, tussentijds stopzetten of direct meedoen. Ook kun je ervoor kiezen om eerst even rustig de cursus te bekijken en op een later moment mee te tekenen, net wat voor jou prettig is.

De cursus bestaat uit een videotraining van maar liefst 3 uur in totaal waarna jij een expert bent geworden in onze tekentool.

We hebben al honderden keren fysieke cursussen verzorgd. Dit is onze eerste online cursus en de eerste gebruikers zijn erg enthousiast. Feedback is altijd welkom, want we finetunen de cursus voortdurend en updaten dan het cursusmateriaal.

''Schrijf je in voor de Online basiscursus tuinontwerpen garDsign professional'

(tijdelijk van 127 voor 77 euro)

Direct starten

 

Zijn er tijdens het volgen van de cursus vragen of heb je nuttige feedback? We helpen je graag snel verder. Laat het ons weten via: https://www.tekenjetuin.nl/contact.

Als er vragen zijn dan helpen we jou direct verder, het bieden van online cursussen is nieuw voor ons, reden waarom we voor een introductieprijs aanbieden meld je hier direct aan en maak gebruik van de introductieprijs van 127,= voor 77,= euro

 

INLEIDING

De tuinontwerptool garDsign is een online ontwerppakket waarin jij eenvoudig een realistisch 3D-tuinontwerp maakt en er virtueel doorheen loopt. Deze introductiecursus voor het gebruik van garDsign bestaat uit een combinatie van geschreven uitleg en instructievideo’s. Hiermee leer je stap voor stap de basishandelingen om op een snelle en gemakkelijke manier jouw eigen tuinontwerp te maken. Hiervoor hoef je niet eens de tuin op te meten, maar begin je met een import van de kavel van het kadaster, de landkaart van de gemeente en een luchtfoto. Vervolgens bouw je de tekening stap voor stap op met bebouwing, verharding, erfafscheiding en beplanting. Dit platte 2D-ontwerp kun je met één druk op de knop omzetten naar 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw ontwerp er in het echt uit komt te zien. In de bijbehorende introductievideo legt Teunis van de Pol van garDsign uit hoe hij ooit op het idee kwam om de ontwerptool te ontwikkelen en wat de grote voordelen zijn.

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram