Hoe kan ik mijn tekenveld aanpassen?

Pas jouw tekenveld aan in je tuinontwerp op de gewenste maat, neem wat extra ruimte rondom jouw tekening dat werkt praktisch.

Via "Instellingen" bij "Tekencanvas breedte" en/of hoogte het getal aanpassen.

Type het getal bij "Tekencanvas hoogte" in en klik op het "Vinkje".

In dit voorbeeld is de hoogte 15 meter vergroot aan de onderzijde van het canvas.

De positie aanpassen in het canvas kan door het grijze vlak te verschuiven en bevestigen met "Verplaatsing toepassen".

Tekencanvas aanpassen?

Je kan via "Instellingen" het getal van "Tekencanvas breedte" + "Tekencanvas hoogte" aanpassen en dit vervolgens bevestigen met het "Vinkje", het Tekencanvas is vervolgens aangepast.

 

Als je niet lekker uitkomt met jouw tuinontwerp kan je de tekening in z'n geheel verschuiven naar de gewenste plaats in het canvas. Dat doe je ook bij "Instellingen" door het grijze vlak onder "Tekencanvas verplaatsen" te verschuiven en vervolgens te klikken op "Verplaatsing toepassen".

 

Ben je niet tevreden over de positie van het tuinontwerp in het canvas dan kan je met "Centreer tuin" het tuinontwerp en canvas in het midden plaatsen en/of resetten.

VIDEO; Tekenoppervlak tekening aanpassen

Bekijk in de video hoe je de ondergrond van je ontwerp kan aanpassen.

Tip: Stel tijdens het ontwerpen voldoende ruimte in rondom je perceel of kavel in je tuinontwerp. Bij het printen en/of als je klaar bent met ontwerpen kan je het gemakkelijk aanpassen.

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram