Ontwerp zelf je droomtuin introductieaanbieding van € 77,= voor € 47,=

Volg de online cursus tuinontwerpen garDsign professional op jouw gewenste moment en tijd.

We starten vanuit een leeg ontwerp en doorlopen de tool vanaf het begin van het tuinontwerp tot het eind. De heldere instructievideo's zijn ondertiteld. Je kunt ze op ieder moment starten en weer tijdelijk stopzetten, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. En je kunt ze natuurlijk alleen of met meerdere personen bekijken.

De cursus bestaat uit een videotraining van maar liefst 3 uur in totaal waarna jij een expert bent geworden in onze tekentool.

Vanaf de lancering van onze tools verzorgen we fysieke workshops en bieden we instructievideo's. Deze online cursussen zijn voor ons nieuw en de eerste gebruikers zijn erg enthousiast. Feedback is altijd welkom, want we finetunen de cursus voortdurend en updaten dan het cursusmateriaal.

''Schrijf je in voor de Online basiscursus tuinontwerpen garDsign beginner'

(tijdelijk van 77 voor 47 euro)

Direct starten

 

We helpen je verder en verwerken jouw vragen in het vervolg, de update van de cursus. Dit is onze eerste online cursus het is helemaal nieuw, meld je hier direct aan en maak gebruik van onze tijdelijke introductieprijs van 77,= voor 47,= euro .

INLEIDING

De tuinontwerptool garDsign is een online ontwerppakket waarin jij eenvoudig een realistisch 3D-tuinontwerp maakt en er virtueel doorheen loopt. Deze introductiecursus voor het gebruik van garDsign bestaat uit een combinatie van geschreven uitleg en instructievideo’s. Hiermee leer je stap voor stap de basishandelingen om op een snelle en gemakkelijke manier jouw eigen tuinontwerp te maken. Hiervoor hoef je niet eens de tuin op te meten, maar begin je met een import van de kavel van het kadaster, de landkaart van de gemeente en een luchtfoto. Vervolgens bouw je de tekening stap voor stap op met bebouwing, verharding, erfafscheiding en beplanting. Dit platte 2D-ontwerp kun je met één druk op de knop omzetten naar 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw ontwerp er in het echt uit komt te zien. In de bijbehorende introductievideo legt Teunis van de Pol van garDsign uit hoe hij ooit op het idee kwam om de ontwerptool te ontwikkelen en wat de grote voordelen zijn.

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram