Tips voor het gebruik van garDsign?

Gebruik onze tuinontwerp-app bij voorkeur met een Google chrome browser voor optimaal gebruikersgemak, werk met een full HD scherm groter dan 22 inch en gebruik een losse muis.

Gebruik bij voorkeur een desktop computer met een (losse) muis icm een groot scherm.

Werk in de browser van Google Chrome, zorg dat je browser recent is geupdate.

Een goede internetverbinding is nodig om prettig te kunnen werken.

Geheugen minimaal 4GB en de schermresolutie tenminste full HD.

Tips gebruik tuinontwerp-app

Om prettig te kunnen ontwerpen met onze tuinontwerp-app is het goed om te werken met een groot scherm (v.a. 22 - 27 inch) met een losse muis. Werk met een recent geupdate Google chrome browser en een goed internetverbinding. Het geheugen van de computer dient minimaal 4 GB te zijn met een schermresolutie van tenminste full HD.

Online tuinontwerpen

Er is altijd een (goede) internetverbinding nodig om online te kunnen ontwerpen met garDsign, er hoeft niets te worden geinstalleerd op je computer. Je kan jouw tekening delen per email en/of social media de ontvanger kan de tekening dan zonder dat er een profiel of inlog nodig is via een link bekijken.

Android of iOS tuinontwerp app

Je kan de door jouw gemaakte tuin bekijken met jouw Android of iOS tablet ook in 3D, wil je aanpassingen doen in jouw tuinontwerp dan kan je met jouw vinger aanpassingen doen aan je tuinontwerp. En vervolgens het resultaat visueel maken in 3D, compleet met zon- en schaduwsimulatie van de door jouw gemaakte tuinschets.

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram