Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je kan jouw account definitief verwijderen of er voor kiezen om jouw abonnement te annuleren, het account wordt dan aan het einde van de looptijd bevroren.

Een Demo en Trial-account stopt automatisch aan het einde van de looptijd hiervoor hoef je verder niets te doen!

Om het account te verwijderen ga je 'Ingelogd' naar 'Profiel'

Klik via 'Profiel' op 'Verwijder account'

Let op: "Het account wordt inclusief tuinontwerpen definitief verwijderd, dit kan niet ongedaan worden gemaakt"!!

Als het account "NIET" is verwijderd kan je op een later moment altijd vrijblijvend je account opnieuw verlengen.

Stopzetten bij een betaald account doe je bij 'Profiel' met 'Abonnement annuleren'

Na het annuleren van je abonnement stopt de incasso, het account kan later opnieuw worden geactiveerd.

Verwijderen account

Als je een particulier account hebt kan je het account via 'Profiel' in z'n geheel verwijderen. Let op de tekeningen worden dan volledig + definitief gewist. Als het account "Niet" is verwijderd, kan je het op een later moment vrijblijvend voor een periode verlengen. Gebruik hiervoor onder 'Profiel' de knop 'Abonnement annuleren'.

Onze betaalde accounts worden automatisch afhankelijk van je keuze jaarlijks of maandelijks middels incasso verlengd. Het account kan eenvoudig worden stopgezet bij 'Profiel' met 'Abonnement annuleren'. Je kan op een later moment altijd vrijblijvend jouw account opnieuw activeren. Een Demo en Trial account is gratis en eindigt automatisch hiervoor hoef je verder niets te doen.  

account verwijderen

Afbeelding: Abonnement annuleren.

Note: In beide gevallen dien je je desgewenst afzonderlijk uit te schrijven voor de mailing dit kan onderaan de nieuwsbrief met 'Uitschrijven'.

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram