Over ons

De online tekentool van Tekenjetuin is ontwikkeld door het team van garDsign. In 2012 begon eigenaar Teunis van de Pol met een tekentool voor hoveniers. Sindsdien zijn al duizenden droomtuinen via het platform ontwikkeld.

Met de lancering van het online ontwerpprogramma en platform Tekenjetuin begin 2022 kun je nu ook als consument eenvoudig zelf jou tuin ontwerpen, of dit samen met een groenprofessional doen. Na het tekenen in 2D kun je het tuinontwerp in 3D bekijken. Zo komen plannen al snel tot leven!

De groenexperts van Tekenjetuin leren je niet alleen stap voor stap hoe je digitaal een droomtuin tekent. Ze delen ook de beste ontwerptips met jou en leren je meer over hoe je jouw tuin kunt verduurzamen. 

Misschien kriebelen je handen en wil je lekker buiten bezig zijn. Elke maand is er wel een moment om bepaalde onderhoudsklussen in de tuin op te pakken. Maar welke hagen moet je nu snoeien? En hoe verplant je een struik op de juiste manier? Via de Tekenjetuin nieuwsbrief, handige video’s en blogs houden we je op de hoogte van de tuinklussen die elke maand op het programma staan en geven we je meer inspiratie om je tuin te verduurzamen. 

Maak kennis met de online tekentool en ontvang 30 dagen een gratis account

Even voorstellen

Teunis van de Pol is vanuit zijn aannemingsbedrijf in het grond, straat-, rioolwerk en de tuinaanleg gestart met de ontwikkeling en lancering van garDsign; “Hét online tuinontwerp- en kennisplatform. Samen met zijn broer kwam hij op het idee om (potentiële) klanten, te gaan betrekken bij het samenstellen van de offerte van hun tuin. Hun droom was dat wijzigen, wensen en prijs gevolgen transparant inzichtelijk zouden worden.

Een lastig issue hierbij was dat een particulier geen technische vakkennis heeft, dit is opgelost door een design-tool te bieden. De particulier zelf zijn droomtuin te laten schetsen en daar geautomatiseerd een offerte aan te koppelen. Inmiddels is dit realiteit de particulier en vakman gebruiken het garDsign platform, door op een moderne manier samen te werken aan het tuinontwerp met bijbehorende offerte.

Ons product

De consument maakt het ontwerp zelf met de online ontwerptool. Het ontwerp is de basis voor een gesprek tussen jou de vakman en de consument. De consument heeft een duidelijke wens, je hoeft niet alles zelf te tekenen en de opdracht is vrijwel zeker de jouwe.

Daarnaast ben je bepalend met de extra functies die je hebt ten opzichte van de consument. De reden dat veel hoveniers dit programma gebruiken is omdat de website gemakkelijk toegankelijk is en snelle en persoonlijke ondersteuning biedt. "Wij begrijpen dat hoveniers het erg druk hebben en niet te veel tijd willen besteden aan het opstellen van een offerte. Daarom helpen wij met onze tools, terwijl zij het werk kunnen doen wat hun groene hart sneller doet kloppen".

Alle rechten voorbehouden | Tekenjetuin | © 2022 | disclaimer | privacy beleid | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram